Αγαπητοί φίλοι εκπαιδευτικοί,

Το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» και φέτος πλημμυρίζει με φως και έρχεται πάλι κοντά σας, στην Πλατεία Ελευθερίας, από 30.11. 2019 ως και 06.01.2020, μετά από τη μεγάλη επιτυχία της περσινής χρονιάς που ξεπέρασε τα 772.000 άτομα σε επισκεψιμότητα και με τη χαρά της επίσκεψης πάρα πολλών σχολείων.

Οι συνθήκες ασφαλείας και προστασίας, όπως και η περίφραξη παραμένουν εξαιρετικές όπως πάντα, αλλά και το προσωπικό μας θα είναι εκεί, πάντα πρόθυμο και φέτος αρκετά ανανεωμένο, για να βοηθήσει. Το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» εγγυάται τη σωστή υποδοχή και φιλοξενία πολλών  σχολείων ταυτόχρονα για να προσφέρει πολλές εορταστικές, χαρούμενες δράσεις, παιχνίδια, διαδραστικές εφαρμογές, εκδηλώσεις και εκπλήξεις, συνολικά 12 δράσεις με απολύτως ελεύθερη συμμετοχή για όλους!

Σας γνωστοποιούμε ότι και φέτος, όποιο σχολείο ή τάξη επιθυμεί, θα  μπορεί να συμμετέχει με τη σχολική γιορτή ή μια παράσταση ή όποια καλλιτεχνική, πολιτιστική, εικαστική, περιβαλλοντική ή άλλη δράση θα επιθυμούσε, είτε στην κεντρική σκηνή του Κάστρου είτε σε όποιο άλλο σημείο αρμόζει και εξυπηρετεί.

Για τις επισκέψεις των σχολείων, υπεύθυνη:  Άσπα Φλουρή, τηλ. 2813.409853/ 697.4776697

Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις, που μπορούν να παρουσιάσουν οι μαθητές στη σκηνή και στα σπιτάκια δράσεων: Μάρα Παναγιωτάκη, 697.4453575.

 

Με τιμή,

Η Δημιουργική Ομάδα του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου»

/